Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Εκτός μόδας τα δερμάτινα κολάν; Η τάση στα δερμάτινα παντελόνια στρέφεται προς το μπατζάκι μπανάνα!

COVER-3-1

Τα δερμάτινα κολάν κάνουν μία παύση φέτος. Την άνοιξη γίνονται μόδα τα δερμάτινα παντελόνια με χαλαρό μπατζάκι σε σχήμα μπανάνας!

Ομολογουμένως τα δερμάτινα κολάν είναι πολύ δημοφιλή. Εξάλλου απολαμβάνουμε την άνεση ενός κολάν χωρίς να απαρνούμαστε την αίσθηση ενός πραγματικού παντελονιού… είμαστε «ντυμένες» χωρίς να μας στενεύει τίποτα. Και όμως το διαρκώς αγαπημένο επιβάλλεται να υποχωρήσει για χάρη μίας καινούριας τάσης. Τα κλασικά δερμάτινα παντελόνια είναι η πιο ενήλικη εκδοχή του κολάν και ειδικά την άνοιξη θεωρούνται εκ των ουκ άνευ. Ιδιαιτέρως βολικά; Τα δερμάτινα παντελόνια με πόδι σε σχήμα μπανάνας!

Τα δερμάτινα κολάν είναι OUT – μόδα την άνοιξη γίνονται τα δερμάτινα παντελόνια με πόδι μπανάνα!

Το μπατζάκι τύπου μπανάνας το γνωρίζουμε από τα επίκαιρα τζην. Την άνοιξη 2021 αποκτούν και τα δερμάτινα παντελόνια τα φαρδύ πόδι που μιμούμενο το σχήμα του βαρελιού φαρδαίνει προς το γόνατο και στενεύει ξανά στον αστράγαλο. . Πως επηρεάζει το συγκεκριμένο πατρόν το δερμάτινο παντελόνι; Γίνεται μια μόδα άνετη αλλά και κομψή μαζί! Ένα βήμα παραπάνω κάνουμε στη μόδα αν συνδυάζεται το εν λόγω μπατζάκι με μία δέυτερη τάση: τια διακριτικές πιέτες στο ζωνάρι (σύνθημα “pleated” – κάτι που επίσης γνωρίζουμε ήδη από τα τζιν).

Ένα μοντέλο από μαλακό δέρμα πρόβατου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε άνεση από ένα κολάν . Το ελαφρώς κοντό μήκος και η ψηλή μέση τονίζουν στο δερμάτινο παντελόνι το σχήμα του ποδιού και ζωγραφίζουν μία όμορφη σιλουέτα: τα πόδια δείχνουν πιο μακριά και τονίζονται κολακευτικά οι καμπύλες.

Πόσο cool είναι παρακαλώ; Τα δερμάτινα παντελόνια την άνοιξη γίνονται γέφυρα μεταξύ άνετου και σικ!

Στο styling το δερμάτινο αυτό παντελόνι αποδεικνύεται πολυτάλαντο. Ο πιο cool συνδυασμός της άνοιξης; Συνδυάζουμε αυτή την τάση με μία ακόμη ανοιξιάτικη μόδα: Δερμάτινο παντελόνι + αμάνικο πουλόβερ: μία εμφάνιση που εντυπωσιάζει λόγω των διαφορετικών υλικών και που ενώνει το cool με το συντηρητικό. Κλασική είναι η εικόνα ενός χαλαρού δερμάτινου παντελονιού με oversized πουκάμισο και loafer. Διακριτικό και όμως αποτελεσματικό είναι ένα styling με μαύρο hoodie, που ευχαρίστως θα περάσουμε μέσα από το ζωνάρι… αυτό το κάτι που λείπει θα προσθέσουν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με στρας. Αποδεικνύεται ότι τα δερμάτινα παντελόνια  τύπου μπανάνα είναι τόσο πολυμορφικά, σικ και άνετα που μας βοηθούν να λησμονήσουμε εύκολα τα λατρεμένα δερμάτινα κολάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.