Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Δεν το πιστεύουμε! Τα τζιν την άνοιξη 2021 επιτρέπεται ξανά να έχουν τρύπες!

COVER-2-1

Ένα comeback που κανείς δεν περίμενε: οι τρύπες στα γόνατα των τζιν είναι την άνοιξη 2021  η λεπτομέρεια εκείνη που τα καθιστά μόδα.

Κάποιες τάσεις εκπλήσσουν ακόμη και όσους ασχολούνται τακτικά με τη μόδα. Έτσι και το προς το παρόν ξανά επίκαιρο τζιν με τρύπες στα γόνατα, που επανεμφανίστηκε στο ραντάρ μόδας τόσο ήσυχα που σχεδόν δεν το πήραμε χαμπάρι, όπως βέβαια και τα σχισίματα γενικότερα στα τζιν. Έχουν γίνει πραγματικά μόδα τη φετινή άνοιξη και μάλλον αξίζει να τα σκεφτούμε σοβαρά. Χάρη στις νέες γραμμές και τις στρατηγικά τοποθετημένες τρύπες τα μοδάτα τζιν πρεσβεύουν κυρίως ένα πράγμα: τη χαλαρότητα… μία διάθεση που δεν θέλουμε να λείπει σε καμία περίπτωση την άνοιξη…

Τρύπες στα τζιν; Ξανά στη μόδα την άνοιξη

Αυτή η μόδα λειτουργεί κατά το σύνθημα « το λίγο συχνά αποδεικνύεται περισσότερο». Τα τζιν αυτά εξισορροπούν τις τρύπες με το πατρόν τους και δείχνουν περισσότερο cool  παρά ξεπερασμένα.  Απομακρύνουμε έτσι και τις τελευταίες μνήμες από την προηγούμενη φορά που ήταν ξανά στη μόδα τα τζιν με τρύπες και που οι άσπρες κλωστές τέντωναν καθόλου κολακευτικά πάνω στην επιδερμίδα. Εδώ ακριβώς είναι τώρα η διαφορά φυσικά: Με την άνετη εφαρμογή και γραμμή τους, που κινείται μεταξύ straight και wide leg jeans, οι τρύπες δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία διακριτική και απόλυτα ευπρόσδεκτη λεπτομέρεια για την άνοιξη 2021.

Πρόκειται δηλαδή για μία τάση που πρεσβεύει το laissez-faire, που τους μήνες του loungewear εμπεδώσαμε πραγματικά. Ταυτόχρονα δημιουργούν ένα look που έχουμε πολύ καιρό να δούμε και μάλιστα με επιτυχία, γιατί με το ανοιχτόχρωμο τζιν, την υπέροχα άνετη γραμμή και την ψηλή μέση επιβάλλεται σχεδόν να δώσουμε μία ευκαιρία στο φετινό τζιν με τρύπες.

Μία μόδα για όλες: Τώρα φοράμε τζιν με τρύπες

Το τεστ αντοχής βέβαια κάποιας τάσης δεν είναι η νοητική συμφιλίωση μαζί της αλλά η ενσωμάτωσή της στην καθημερινή ζωή και αυτή μπορεί να είναι υπέροχα πολύπλευρη στα τζιν με τρύπες. Προς το παρόν ακόμη συνδυάζουμε ένα ριγέ πουλοβεράκι και loafer, ένα oversized πουκάμισο και ankle boots ή ένα μπλέιζερ και sneaker. επειδή όμως είναι μόδα που θα μας συνοδεύσει και το καλοκαίρι, αργότερα θα φορέσουμε το τζιν με τρύπες με tank top πέδιλα και ευχαρίστως με φυσικά υλικά όπως λινά και βαμβακερά μπλουζάκια.

Με το μοδάτο τζιν ταιριάζουν πολύ οι γήινες αποχρώσεις όπως κρεμ, μπεζ και χακί, αφενός γιατί συμπληρώνουν ιδανικά το ανοιχτό μπλε ξεπλυμένο χρώμα του τζιν και αφετέρου γιατί τονίζεται η χαριτωμένη διάθεση που δημιουργούν οι τρύπες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.