Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Η υπερβολή βοηθάει πολύ: Τα Maxi Leg Jeans ως τάση εξασφαλίζουν μία εντυπωσιακή εμφάνιση με λατρεμένη ελευθερία κινήσεων!

COVER-9-1

Wide Leg τζιν… τώρα γίνονται ακόμη πιο φαρδιά! Τα Maxi Leg τζιν είναι η μόδα της άνοιξης 2021!

Αν μπορούσε να δώσει κανείς προαγωγή στα τζιν, τότε τα τζιν με φαρδύ μπατζάκι θα χαιρόταν για μία αναβάθμιση της καριέρας τους. Ως maxi leg jeans βιώνουν μία δεύτερη άνοιξη. Το όνομα στη μόδα αυτή είναι απόλυτα δικαιολογημένο, αφού αυτά τα τζιν σε θέμα φάρδους στο πόδι τα δίνουν όλα, φτάνουν στην υπερβολή. Το skinny τζιν δηλαδή μας αποχαιρετά; Όπως και να έχει, το maxi leg τζιν είναι μία ξεκάθαρη δήλωση προς την αντίθετη κατεύθυνση, η ελευθερία κινήσεων στα πόδια έχει τον κύριο λόγο εδώ!

Maxi Leg JeansΌσο πιο φαρδύ το πόδι, τόσο πιο μοδάτο το παντελόνι!

Μία τζιν μόδα που κυριεύει τις καρδιές μας. Μα τα τόσο φαρδιά μπατζάκια τα maxi leg jeans κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε κάθε βήμα ακόμη και με τον ήχο που δημιουργεί το πλούσιο ύφασμα που τρίβεται στο περπάτημα. Ας μη μας ξεγελούν όμως, αυτά τα τζιν δεν είναι καθόλου πρόχειρα αλλά απόλυτα σικ. Ειδικά με loafer, μυτερά mules ή μπαλαρίνες τα τζιν με τα υπερ-φαρδιά πόδια είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Το τέλειο του μοδάτου παντελονιού: Είτε ακολουθούν τη γραμμή Α (σαν πολύ φαρδιά καμπάνα παντελόνι ) είτε μοιάζουν περισσότερο με straight leg τζιν με κάπως πιο φαρδύ μπατζάκι, ένα είναι σίγουρο: δείχνουν πάντ σούπερ άνετα! Σε αντίθεση με τα baggy τζιν φαίνονται πολύ πιο περιποιημένα και επιπλέον κολακεύουν το σώμα χάρη στην ψηλή μέση.

Πως τα Maxi Leg Jeans γίνονται μόδα την άνοιξη

Τα τζιν με πολύ φαρδύ πόδι σε όλο το μήκος μας δίνουν πολύ περιθώριο για παιχνίδια. Μπροούμε να υιοθετήσουμε το χουχουλιάρικο στιλ του σχολιαρόπαιδου με πουκαμισάκι και vintage sneaker. Να δημιουργήσουμε μία cool εμφάνιση με εφαρμοστό τοπ και loafer… μία πολύ θηλυκή εικόνα με φλοράλ μπλουζάκια και μπαλαρίνες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στη φαντασία – ακόμη και ο χρυσός κανόνας που ορίζει να συνδυάζουμε ένα φαρδύ ρούχο με ένα στενό για ισορροπία, εδώ καταρρίπτεται… απλά δεν ισχύει… ακολουθούμε το σύνθημα πολύ, κι ακόμα πιο πολύ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.