Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Καλύτερα από πουλόβερ: πλεκτά t-shirt που κάνουν ακόμη καλύτερη την basic μόδα του 2021

COVER-13

Οι basic επιλογές μόδας θεωρούνται ασφαλής ζώνη καθώς αποτελούν τα ρούχα εκείνα που φοράμε το πρωί χωρίς πολύ σκέψη και όμως είμαστε ντυμένες με στιλ

Τα πλεκτά μπλουζάκια τύπου t-shirt ανήκουν ακριβώς σ’ αυτή την κατηγορία. Η διακριτική παραλλαγή του πουλόβερ το καλοκαίρι 2021 όχι μόνο είναι μία καλή πρόταση αλλά αποδεικνύονται πραγματικός ανταγωνιστής του κλασικού καλοκαιρινού πουλόβερ. Αυτό οφείλεται κυρίως στην αντιφατική εμφάνιση: Τα πλεκτά t-shirts- όπως υποδηλώνει και η ονομασία τους εξάλλου – με το κοντό μανίκια αντιτίθενται στο «ζεστό» υλικό. Τα συναντούμε ως basic μόδα σε πολλές διαφορετικές εκδοχές: με logo-print, σε μορφή πόλο μπλούζας ή σε μονόχρωμους γήινους τόνους.

Στη θέση του πουλόβερ: Tshirts πλεκτά, μία ενδιαφέρουσα μόδα το καλοκαίρι 2021

Τα πουλόβερ σταματούν να τραβούν το ενδιαφέρον μας μόλις δούμε τα πλεκτά t-shirts: Τα κοντά μανίκια δίνουν μία ενδιαφέρουσα όψη με στιλ και αποτελούν επιλογή για όλη τη διάρκεια του χρόνου, χειμώνα – καλοκαίρι. Εντός των επιλογών μας παρατηρούμε διάφορα στιλ και προτάσεις: Οι Gucci  και Fendi για παράδειγμα προτείνουν t-shirts με logo ενώ άλλοι όπως οι Cos & Other Stories ή Arket δείχνουν ότι υπάρχουν και αλλά πιο διακριτικά ντεσέν. Ερμηνεύουν την basic αυτή μόδα στην παλέτα των γήινων χρωμάτων, χαιρετίζουν το μονόχρωμο styling που φανερώνει πολύ στιλ όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο.

Πλεκτά το καλοκαίρι; Εννοείται! Τα tshirt  που τώρα είναι μόδα

Γενικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα πλεκτά t-shirts όπως και ένα πλεκτό πουλόβερ – χάρη στην παρόμοια υφή λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο στο styling. Έτσι, το φετινό καλοκαίρι τα φοράμε κατά προτίμηση με χαλαρά τζην σορτσάκια ή φαρδιά λινά παντελόνια, το ίδιο άνετα όμως και ως πλεκτό ασορτί σύνολο.

Σημαντικό σε αυτή τη μόδα είναι μόνο να επιλέγουμε ρούχα με μεστή υφή για τους συνδυασμού μας ώστε να αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο η πλεκτή υφή που μας αρέσει τόσο φέτος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.