Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Φλοράλ φορέματα, τάσεις και τα λοιπά: Πως λειτουργεί το κλασικό γαλλικό στιλ το καλοκαίρι

COVER-12

Αν κανείς επιχειρήσει να περιγράψει το γαλλικό καλοκαίρι με μία μόνο εμφάνιση, θα επιλέξει να το κάνει με ένα πρόσφατο look της Marion Cotillard. Πικνικ στο πάρκο, βόλτα στo ποτάμι, ραντεβού στην κυανή ακτή – για όλες αυτές τις περιστάσεις μοιάζει ιδανική επιλογή. Είναι ανάλαφρη, αέρινη και καθόλου ξεχωριστή και όμως εκπέμπει μία διακριτική κομψότητα.

Nonchalance par excellence:Φλοράλ φορέματα + τσόκαρα + ψάθινη τσάντα

Η Marion Cotillard λοιπόν φοράει ένα ριχτό, φλοράλ μίντι φόρεμα χωρίς ιδιαίτερο σχήμα, σαν τσουβάλι θα λέγαμε. Δε μας ενοχλεί όμως η άγαρμπη γραμμή του φορέματος μιας και του δίνει η ίδια η ηθοποιός σχήμα τονίζοντας τη μέση της με μία ζώνη-κορδέλα. Συνδυάζει μαζί ένα τυπικό γαλλικό αξεσουάρ: την ψάθινη τσάντα και σπάει την εικόνα του αναμενόμενα ανάλαφρου και αέρινου με χοντροκομμένα λευκά τσόκαρα και ίδιου χρώματος butterfly γυαλιά ηλίου. Très chic!

Τα φορέματα που βρίσκετε δεν είναι αρκετά τσουβαλέ – χωρίς φόρμα; Πάρτε τα απλά δύο νούμερα μεγαλύτερα απ’ ότι χρειάζεστε συνήθως και δέστε μία ζώνη στη μέση – δημιουργείτε αυτομάτως ένα φουσκωτό εφέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.