Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Μία μόδα που δε προβληματίζει: Τα Navy Jeans φοριούνται καλοκαίρι και φθινόπωρο

COVER-4

Μερικά ρούχα δε θέλουν πολλές εξηγήσεις και τα Navy Jeans  είναι σίγουρα ένα από αυτά. Απλά φοράμε τα σκούρα μπλε παντελόνια και είμαστε καλοντυμένες χωρίς κόπο.  Ευκολονόητο επομένως ότι τα navy jeans είναι μόδα και το καλοκαίρι και το φθινόπωρο 2021.

Κομψή όλο το χρόνο: Τα Navy Jeans είναι μόδα που φοράμε φέτος καλοκαίρι και φθινόπωρο

Τι χαρακτηρίζει τα navy τζην; Σε σύγκριση με τα κλασικά μπλε τζην μοντέλα και τα ανοιχτόχρωμα τζην καλοκαιρινά μοντέλα τα σκούρα μπλε τζην είναι λιγότερο πρόχειρα, πολύ πιο σοβαρά και σχεδόν κομψά. Δε χρειάζεται σκέψη πριν αποφασίσουμε να τα φορέσουμε… κάτι σαν υφασμάτινο παντελόνι στην πιο άνετη μορφή του τα navy jeans δημιουργούν επιτόπου μία καλοντυμένη εμφάνιση που πρέπει να ολοκληρωθεί μόνο με κάποιες προσωπικές πινελιές.

Τέλεια τόσο το καλοκαίρι όσο και το φθινόπωρο: Τα navy jeans είναι η πιο απλή μόδα της χρονιάς

Σκούρα τζην το καλοκαίρι; Και να είναι και μόδα; Ναι βέβαια! Τα navy jeans αποτελούν μία φρέσκια εκ διαμέτρου αντίθετη πρόταση στα ανοιχτόχρωμα και παστέλ χρώματα που συνηθίζονται τη ζεστή εποχή του χρόνου. Ως μόδα δείχνουν πολύ ιδιαίτερα όταν φορεθούν με κρεμ ή λευκά ρούχα που κάνουν όμορφη αντίθεση.

Ταυτόχρονα τα σκούρα μπλε τζην μας προετοιμάζουν για το φθινόπωρο που έρχεται και ως γνωστόν κάθε ανανεωμένη fashion πρόταση προκαλεί νέες αντιδράσεις. Με τα φαινομενικά κομψά παντελόνια θέτουμε λοιπόν από τώρα  θεμέλια μόδας με τη σιγουριά ότι θα μας ακολουθούν για πολύ καιρό ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.