Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Τόσο όμορφα «άσχημα»!

Τόσο όμορφα «άσχημα»! 1

Αποχαιρετούμε το μίνιμαλ και την  κλασική ομορφιά: Προς το παρόν τα χοντροκομμένα Ugly Sneaker είναι η απόλυτη τάση στα αθλητικά παπούτσια.

Ugly Sneaker: Τι παπούτσια είναι αυτά;

Ugly Sneaker ή Chunky Sneaker ή Dad Sneaker ή Nerd Sneaker – πολλά ονόματα για ένα παπούτσιπου είναι το νούμερο ένα αθλητικό παπούτσι της σεζόν. Τα πρώτα δύο έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: χοντροκομμένο σχήμα, εντυπωσιακή, συχνά πολύχρωμη ή φουτουριστική σόλα και λεπτομέρειες όπως πολύχρωμες ραφές, κορδόνια ή ελαστικά κορδόνια. Τα Dad και τα Nerd Sneaker είναι θα λέγαμε μία υποκατηγορία της συγκεκριμένης τάσης και αναφέρονται σε λίγο χοντροκομμένα, παλαιομοδίτικα αθλητικά παπούτσια που τα φορούν οι ηλικιωμένοι κύριοι ή τέλος πάντων τα φορούν στον ελεύθερο χρόνο τους  όσοι δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη μόδα.

Τόσο όμορφα «άσχημα»! 2

Γιατί να φορέσω Ugly Sneaker;

Όχι, σίγουρα δεν κολακεύουν το πόδι και με την κλασική έννοια – όπως μαρτυρά και το όνομά τους – δεν είναι όμορφα, τουλάχιστον όχι με την πρώτη ματιά. Όμως είναι cool , περισσότερο αντισυμβατικά από τα Stan Smith, Superstar και τα συναφή και μία πραγματικά πρωτότυπη αλλαγή για κάθε συλλογή παπουτσιών – λίγες ακραίες πινελιές δεν έχουν βλάψει ποτέ κανένα outfit.

Που μπορείτε να αγοράσετε Ugly Sneaker;

High Fashion ετικέτες όπως η Balenciaga ή η Prada λανσάρουν εξίσου τις δικές τους εκδοχές των Ugly Sneaker όπως και οι εταιρείες αθλητικών ειδών π.χ. aididas (Adidas yung1), Nike (M2K Tekno), Puma, New Balance Asics κ.α. Αλλά και σε καταστήματα όπως τα Zara και τα Mango έχουν σταθερά στις συλλογές τους τα χοντροκομμένα και πολύ αθλητικά αυτά παπούτσια.

Τόσο όμορφα «άσχημα»! 3

Πως θα φορέσετε τα Ugly Sneaker;

Με κάθε τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε: Για να σπάσετε τα καθιερωμένα θα τα φορέσετε με ανδρικό κουστούμι, με ρομαντικό λουλουδάτο φόρεμα ή με θηλυκή βολάν φούστα. Ή πάλι θα ακολουθήσετε το αναμενόμενο στιλ και θα τα συνδυάσετε με αθλητικές φόρμες, με Μum τζην και λευκές αθλητικές κάλτσες. Το ζητούμενο εδώ είναι το δημιουργικό στιλ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.