Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Συμβουλές για περισσότερο όγκο σε λεπτά χείλη

Συμβουλές για περισσότερο όγκο σε λεπτά χείλη 1

Τα γεμάτα, αισθησιακά γυναικεία χείλη ήταν ανέκαθεν επιθυμητά και από τα δύο φύλα. Όμως η φύση δε σας προίκισε; Κανένα πρόβλημα!

Το να ρισκάρεις να αποκτήσεις παραφουσκωμένα χείλη έχει γίνει αποδεκτό στις μέρες μας. Αν και η ακραία υπερβολή και σήμερα ακόμη δεν είναι αποδεκτή, το γεγονός ότι «έχουμε κάνει κάτι» δεν είναι επιλήψιμο πλέον να φαίνεται. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν κινούμαστε σε κύκλου όπου η εικόνα και το να ακολουθείς την τάση της μόδας είναι πολύ σημαντικά. Όλες οι υπόλοιπες από μας θα επιθυμούσαμε λίγο περισσότερο όγκο χωρίς όμως να πρέπει να καταφύγουμε απαραίτητα σε ενέσεις υαλουρονικού.

Η ζήτηση

Η βιομηχανία καλλυντικών αναγνώρισε τη ζήτηση και δημιούργησε προϊόντα που υπόσχονται μία ενισχυτική στον όγκο των χειλιών δράση. Συνήθως πρόκειται για κάποια gloss που ονομάζονται plumper, booster ή volumizer. Η έντασή τους σε χρώμα είναι πιο ήπια από τα καλυπτικά κραγιόν. Πως όμως πετυχαίνουν τη διόγκωση στα χείλη;

Συμβουλές για περισσότερο όγκο σε λεπτά χείλη 2
Από τι αποτελούνται

Όλα τα διογκωτικά gloss έχουν αρκετά κοινά σημεία: Τα συστατικά τους, όπως μέντα, λάιμ, στέβια αλλά και καψαϊκίνη από τσίλι,  ενεργοποιούν την αιμάτωση. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν μετά την εφαρμογή τους νιώσετε κάψιμο ή μυρμήγκιασμα. Επίσης σημαντική είναι η ενυδάτωση – τα αφυδατωμένα χείλη ποτέ δεν φαίνονται τόσο γεμάτα όσο τα καλά ενυδατωμένα. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούν κάθε είδους έλαια: από αβοκάντο έως και από κουκούτσι σταφυλιού. Και όταν μιλάμε για ενυδάτωση εννοείται ότι δεν μπορεί να λείπει το μαγικό όπλο καθεαυτό: το υαλουρονικό οξύ. Χάρη στην ιδιότητά του να κρατάει πολύ νερό πετυχαίνει την επιθυμητή άμεση δράση. Η εντύπωση ότι μετά την εφαρμογή τα χείλη είναι πιο γεμάτα οφείλεται βέβαια και στη συνήθως γυαλιστερή και παστέλ λάμψη τους: οι μακιγιέρ συμβουλεύουν να αποφεύγονται τα σκούρα και ματ κραγιόν σε λεπτά χείλη.

Συνεχής δράση

Έχουν πράγματι τα προϊόντα ενίσχυσης όγκου χειλιών μακρόχρονη δράση; Μερικοί κατασκευαστές υπόσχονται μέχρι 30% περισσότερο όγκο στα χείλη μετά από 4 εβδομάδες συνεχούς χρήσης. Θα πρέπει βέβαια το διάστημα αυτό να εφαρμόζει κανείς με συνέπεια το προϊόν αρκετές φορές τη μέρα χωρίς να το αμελεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.