Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις ένα μικρό tattoo

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις ένα μικρό tattoo 1

Υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που κάνουν ξεχωριστά τα μικρά λεπτοδουλεμένα τατουάζ. Σκέψου τα εξής 6 πράγματα:

Τα μίνι-τατουάζ είναι ιδιαίτερα όμορφα και μπορούν εύκολα να καλυφτούν. Επομένως δεν μας εκπλήσσει ότι είναι πιο δημοφιλή από ποτέ. Έτσι και οι διάσημοι παρουσιάζουν ξανά και ξανά τα μικρο-τατουάζ τους στο instagram.

Αλλά ακριβώς λόγω του μικρού τους μεγέθους υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει κανείς να προσέξει. Διαβάστε λοιπόν τα παρακάτω πριν αποφασίσετε να κάνετε ενα μικρό τατουάζ.

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις ένα μικρό tattoo 2

#1 Τα μικρά τατουάζ απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα

Πραγματικά είναι τόσο ντελικάτα όσο φαίνονται. Για το λόγο αυτό θα πρέπει κανείς να είναι πολύ προσεκτικός με ένα καινούριο μικρο-τατουάζ. Ήδη σε ένα μεγαλύτερου μεγέθους τατουάζ μπορεί να προκληθεί ζημιά στο χρώμα ή να μείνουν ουλές αν το ξύσει κανείς. Φανταστείτε πόσο πιο ευαίσθητο είναι ένα μικρό μοτίβο με λεπτές γραμμές, μπορεί εύκολα να σβηστεί ένα τμήμα του ή και ολόκληρο.

#2 Κάθε tattoo είναι μοναδικό

Αν σκέφτεστε μαζί με την καλύτερη φίλη σας να κάνετε το ίδιο τατουάζ ως παντοτινή ένδειξη φιλίας τότε σας προειδοποιούμε: κανένα τατουάζ δεν είναι ποτέ ίδιο με το άλλο. Οπότε ειδικά σε ένα μικρό σχέδιο με λεπτές γραμμές η διαφορά θα είναι εύκολα αντιληπτή.

#3 Τα λάθη συμβαίνουν

Τα τατουάζ είναι μικρά έργα τέχνης φτιαγμένα από ανθρώπινο χέρι – και οι άνθρωποι ως γνωστόν ενίοτε  κάνουν λάθη. Σε λεπτοδουλεμένα σχέδια το όποιο λάθος φαίνεται αμέσως. Φροντίστε επομένως να βρείτε έναν έμπειρο tattoo artist που θα ξέρει καλά την τέχνη και θα μπορείτε να τον εμπιστευτείτε.

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις ένα μικρό tattoo 3

#4 Δεν φτιάχνουν όλοι μικρά τατουάζ

Έτσι φτάνουμε και στο επόμενο θέμα, διότι δεν φτιάχνουν όλοι οι τεχνίτες μικρά τατουάζ. Πολλοί ειδικεύονται σε συγκεκριμένα κομμάτια και είναι φρόνιμο να βρείτε κάποιον που να γνωρίζει καλά αυτό που ψάχνετε. Κάποιος που συνήθως φτιάχνει μεγάλα τατουάζ μπορεί και να δεχτεί να σας χτυπήσει ένα μικρό αλλά είναι αμφίβολο αν θα σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα. Εμείς πάντως σας συμβουλεύουμε να μη το ρισκάρετε.

#5 Τα μικρά tattoo ξεθωριάζουν πιο γρήγορα

Μόλις το σώμα μας αντιληφθεί το μελάνι που εισχωρεί στην επιδερμίδα μας κάνει αυτομάτως τα πάντα για να το αποβάλει. Αυτός είναι και ο λόγος που τα τατουάζ με τον καιρό ξεθωριάζουν και δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι τα μικρά σε έκταση λεπτοδουλεμένα τατουάζ ξεθωριάζουν ακόμη πιο γρήγορα.

#6 Τα μικρά τατουάζ διορθώνονται πιο εύκολα

Ένα πλεονέκτημα των μικρών μοτίβων είναι το γεγονός ότι μπορεί κανείς πιο εύκολα να τα ξαναχτυπήσει όταν ξεθωριάσουν αφού το κόστος δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Επίσης διορθώνονται πιο εύκολα σε περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος. Τα μικρά τατουάζ μπορείς εν ανάγκη να τα μεγαλώσεις ή να τα καλύψεις με cover up, πράγμα δύσκολο να κάνεις με τα μεγάλα tattoo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.