Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Πως θα βάψετε εύκολα τα φρύδια σας

Πως θα βάψετε εύκολα τα φρύδια σας 1

Συχνά υποτιμούμε την επίδραση των φρυδιών στην εμφάνισή μας, αν και είναι από τα πλέον σημαντικά τμήματα του προσώπου μας και χρειάζονται εντατική φροντίδα. Όχι μόνο αποτελούν κορνίζα του προσώπου μας και του δίνουν σχήμα, αλλά, τα γεμάτα και εκφραστικά φρύδια τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει το πιο επιθυμητό beauty look. Η στροφή από τα λεπτά φρύδια της δεκαετίας του 90 στα πυκνά φρύδια τύπου Cara Delevigne μπορεί να μας γλιτώνει χρόνο από το τσιμπιδάκι, όμως απαιτεί πιο έντονο μακιγιάζ, ειδικά σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμη τρίχα και λεπτά φυσικά φρύδια.

Η πιο οικονομική από άποψη χρόνου λύση αν δε θέλει κανείς κάθε πρωί να τονίζει τα ονειρεμένα φρύδια με μολύβι και τζελ είναι η βαφή. Ευτυχώς, μπορεί με μερικά κόλπα να γίνει πολύ εύκολα στο σπίτι. Ειδικά τώρα που μετά την μακρά περίοδο κλεισίματος τα ραντεβού στα σαλόνια ομορφιάς είναι κάπως δύσκολα θα επιχειρήσουμε το βάψιμο στο σπίτι.

Βάφουμε μόνες μας τα φρύδια μας τόσο απλά!

Προετοιμασία δέρματος

kak-krasit-brovi-kraskoj

Πριν τη βαφή φρυδιών θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί τυχών υπολείμματα μακιγιάζ και η επιδερμίδα να μην έχει ίχνος λιπαρότητας. Προϊόν κατάλληλο για την προετοιμασία είναι το νερό Micellaire που απορροφά βρωμιά και υπολείμματα σαν μαγνήτης και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Στη συνέχεια εφαρμόστε γύρω από τα φρύδια μικρή ποσότητα λιπαρής κρέμας (πρόταση: εύκολα και με ακρίβεια τοποθετείτε ένα στικ χειλιών!) για να μην υπάρξουν ίχνη βαφής στην επιδερμίδα γύρω από τα φρύδια.

Επίσης, για να πετύχετε ένα φυσικό και εκφραστικό αποτέλεσμα προτείνουμε γι κάποιες μέρες πριν να αποφύγετε το τσιμπιδάκι φρυδιών. Όποια βάφει ανοιχτόχρωμες τρίχες μπορεί έτσι  να πετύχει ένα πιο πυκνό αποτέλεσμα. Επισημαίνουμε ότι με τη βαφή γεμίζουν επίσης τα κενά στα φρύδια αφού διακριτική ποσότητα βαφής χρωματίζει και την επιδερμίδα ενδιάμεσα στις τριχούλες.

Η σωστή εφαρμογή

Για να βάψετε μόνες τα φρύδια προτιμήστε να εφαρμόσετε το επιθυμητό χρώμα βαφής με ένα μικρό βουρτσάκι. Σημαντικό είναι να μη βάψετε ταυτόχρονα και τα δύο φρύδια, αλλά να κρατήσετε χρόνο για το κάθε ένα ξεχωριστά, ώστε να έχετε όμοιο αποτέλεσμα και στα δύο. Για μία φυσική όψη εφαρμόστε τη βαφή με τη φορά που μεγαλώνουν οι τρίχες και φροντίστε να καλυφθούν όλες καλά. Ανάλογα με το πόσο έντονο αποτέλεσμα θέλετε και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της εκάστοτε βαφής, το χρώμα μπορεί να παραμείνει από τριάντα δευτερόλεπτα έως πέντε λεπτά. Στο τέλος απομακρύνετε τη βαφή με υγρό βαμβάκι ή μαντήλι.

Όσες επιθυμούν ένα φυσικό αποτέλεσμα ή έχουν από φυσικού τους ανοιχτόχρωμα φρύδια, ας αφήσουν τη βαφή να δράσει για λίγο χρόνο και εν ανάγκη ας επαναλάβουν για πιο έντονο αποτέλεσμα. Θυμηθείτε ότι για λίγα λεπτά μετά την αφαίρεση της βαφής τα φρύδια θα εξακολουθήσουν να σκουραίνουν λίγο ακόμη, οπότε μη βιαστείτε να επαναλάβετε άμεσα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.