Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Η τάση στα κραγιόν το φθινόπωρο 2019: ποια χρώματα επιλέγουν όλες

Η τάση στα κραγιόν το φθινόπωρο 2019: ποια χρώματα επιλέγουν όλες 1

Άντε γεια στις αποχρώσεις του μούρου! Φέτος το φθινόπωρο επιλέγουμε τελείως διαφορετικά χρώματα για τα χείλη μας και αγαπάμε πολύ τις νέες αποχρώσεις.

Ξεχάστε τα μπορντό και τις αποχρώσεις των μούρων: Σας αποκαλύπτουμε ποιες τέσσερεις αποχρώσεις φοριούνται πολύ φέτος

Η τάση στα κραγιόν το φθινόπωρο 2019: ποια χρώματα επιλέγουν όλες 2

Σκούρο καφέ

Τα κλασικά πλέον μωβ κόκκινα χρώματα φέτος το φθινόπωρο κάνουν παύση. Δεν πειράζει, στη θέση τους φοράμε σκούρες καφέ αποχρώσεις. Μπορεί να ακούγετια λίγο grunge και παραδεχόμαστε ότι είναι λιγάκι, όμως ένα σκούρο καφέ μπορεί να είναι τόοοσο φθινοπωρινό. Ειδικά όταν τα μάτια τονιστούν λιγότερο ή ακολουθούν τις ίδιες αποχρώσεις.

Γκρι-μπεζ

Οι ψυχρές αποχρώσεις είναι ιδιαίτερες και μπορούν με σωστούς συνδυασμούς να δείξουν πραγματικά υπέροχες.  Πολύ επίκαιρες το φετινό φθινόπωρο είναι οι γκρι-μπεζ αποχρώσεις. Eιδικά στα κραγιόν φροντίστε το βασικό τους χρώμα να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας. Όποια λοιπόν έχει κοκκινωπή επιδερμίδα ας αποφύγει τις γκρι αποχρώσεις. Κάντε τη δοκιμή σας στο κατάστημα και ελέγξτε το σε φυσικό φως πριν την αγορά.

Πορτοκαλί

Μπορεί το πορτοκαλί να σας παραπέμπει σε καλοκαιρινά χείλη, όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Και το φθινόπωρο το πορτοκαλί κάνει τη διαφορά και φαίνεται φρέσκο και όμορφο – εξάλλου είναι και η εποχή της κολοκύθας που είναι η πεμπτουσία του πορτοκαλί χρώματος. Όποια δοκιμάζει πρώτη φορά το χρώμα σε κραγιόν ας επιλέξει ένα σκούρο πορτοκαλί ή ένα πορτοκαλοκόκκινο της κολοκύθας και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά!

Κραγιόν χωρίς κραγιόν

Όλες θα πρέπει να γνωρίζουμε πλέον το μακιγιάζ… χωρίς μακιγιάζ. Tώρα όμως γίνεται τάση και το κραγιόν… χωρίς κραγιόν. Τι κρύβεται πίσω από αυτό; Ένα κραγιόν που μοιάζει σα να μη φοράμε κραγιόν. Απλά επιλέξτε κάποιο πολύ κοντινό στο χρώμα των χειλιών σας με λίγη λάμψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.