Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

GOSSIP TIME: MEGXIT

GOSSIP TIME: MEGXIT 1

Ο πειρασμός για λίγο χαλαρωτικό gossip είναι ιδιαίτερα μεγάλος αυτές τις μέρες και εμείς αν και προσπαθούμε να αντισταθούμε σθεναρά, τελικά θα υποκύψουμε στο καυτό θέμα των ημερών. Δεν είναι άλλο από το Megxit που σχολιάζεται σε όλα τα μέσα.

Και μόνο από την ονομασία σε παραλληλισμό με το μείζον οικονομικό κυρίως θέμα, καταλαβαίνει κανείς πόσο πολύ απασχολεί τους Άγγλους οτιδήποτε σχετίζεται με τη βασιλική τους οικογένεια.

Τί συνέβη;

Η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να απαρνηθούν τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο παλάτι, ταράζοντας όλο το έθνος καθώς κάτι τέτοιο θεωρούνταν μάλλον αδιανόητο μέχρι πρόσφατα. Η πρόθεση να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ Αγγλίας και Βορείου Αμερικής, μεταλαμπαδεύοντας στους απογόνους τους τον σεβασμό στη βασιλική τους καταγωγή ενώ ταυτόχρονα θα ζουν σαν κοινοί θνητοί μοιάζει μάλλον δύσκολη υπόθεση, στα μάτια των περισσότερων Άγγλων τουλάχιστον.

Εξάλλου, δεν παντρεύεται κανείς έναν πρίγκιπα για να τον οδηγήσει στην παραίτηση μετά από λίγο μόνο καιρό… Γιατί οι κακές γλώσσες λένε ότι αιτία για την απόφαση αυτή είναι η επιθυμία της πριγκίπισσας να συνεχίσει την πορεία της στην ηθοποιία, πράγμα το οποίο είχε απαρνηθεί προκειμένου να γίνει ο γάμος.

GOSSIP TIME: MEGXIT 2

Τελευταίες εξελίξεις και φήμες

Από την πλευρά της βασιλικής οικογένειας η αντίδραση μοιάζει μάλλον αμήχανη καθώς ανακοινώθηκε ότι κατανοούν την επιθυμία του ζευγαριού, είναι όμως θέμα που θα πάρει χρόνο να ξεκαθαρίσει.

Τέλος το γεγονός ότι η Μάρκλ μάλλον δεν θα είναι παρούσα στη συνάντηση που έχει οριστεί από τη βασίλισσα τη Δευτέρα για τα κυριότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας αφού έχει αναχωρήσει για την Αμερική, για κάποιους δείχνει την απόφαση της Μέγκαν να μη δεχτεί πλέον παρεμβάσεις στις αποφάσεις της ενώ για άλλους δηλώνει την πρόθεση του ζεύγους να διαπραγματευτεί οικονομικά επωφελώς την όποια συμφωνία προταθεί για την ομαλή αποστασιοποίηση από τις υποχρεώσεις του στέμματος.

Και τώρα;

Μένει να δούμε στη συνέχεια τους χειρισμούς της βασίλισσας αλλά και του Χάρι για να καταλάβουμε κατά πόσο τα σχέδια του ζεύγους είναι εφικτά. Ας μη ξεχνάμε βέβαια ότι ο πρίγκιπας βίωσε ίσως με άσχημο τρόπο και σε πολύ τρυφερή ηλικία την απομάκρυνση και το θάνατο της μητέρας του, γεγονός που ενδεχομένως τον οδηγεί στην απόφαση να προστατέψει τον γιό του από την πίεση των βασιλικών υποχρεώσεων και των προσδοκιών αλλά και της αδιακρισίας του κόσμου απέναντι  στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.