Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Celine Dion: Ακόμη ένας αποχωρισμός.

Celine Dion: Ακόμη ένας αποχωρισμός. 1

Η Celine Dion απλά δεν μπορεί να ηρεμήσει. Λίγα μόνο χρόνια μετά τον θάνατο τους συζύγου και του αδερφού της πέθανε πριν τρεις μέρες και η μητέρα της μετά από μακρόχρονη ασθένεια.

Πριν τέσσερεις μέρες συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τον θάνατο του συζύγου της Rene Angelil, ενώ μία μέρα αργότερα έγιναν τέσσερα χρόνια από τον αποχωρισμό με τον αδερφό της Daniel που και αυτός έχασε τη ζωή του σε ηλικία 59 ετών από καρκίνο. Μόλις όμως έγινε γνωστό μέσα από αμερικάνικη ιστοσελίδα ότι η δημοφιλής μουσικός (51) αντιμετωπίζει τον επόμενο επώδυνο αποχωρισμό, αφού η μητέρα της Therese Dion, ετών 92 έχασε τη μάχη με το θάνατο στον Καναδά μετά από μακρόχρονη ασθένεια.

Η μητέρα της πέθανε ίδια μέρα με τον αδερφό της τέσσερα χρόνια πριν

Celine Dion: Ακόμη ένας αποχωρισμός. 2

Η 92χρονη, που ήταν γνωστή στον Καναδά ως Maman Dion (μαμά Dion), μοιράζεται την ημέρα θανάτου της με τον αγαπημένο γιό της. Η καναδική TV περσόνα είχε με τον σύζυγό της Adhemar 14 παιδία  που τα μεγάλωσαν στο Charlemagne βορειοανατολικά του Montreal, μεταξύ των οποίων και η παγκοσμίου φήμης μουσικός και τραγουδίστρια Celine.

την ημέρα του θανάτου της η 92χρονη ήταν ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας της και σε στενούς φίλους. Η διάσημη κόρη της, που αυτό το διάστημα είναι σε παγκόσμια περιοδεία δεν διέκοψε τις εμφανίσεις της, ενώ έδωσε χθες στο Miami μία πολύ συγκινητική συναυλία αφιερωμένη στους αγαπημένους της που έχασε δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζει τη νέα απώλεια με θάρρος.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.