Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Shakira και Jennifer Lopez – Αξίζει να τις επευφημούμε για την αιώνια νεότητά τους; Δε νομίζω!

Shakira και Jennifer Lopez – Αξίζει να τις επευφημούμε για την αιώνια νεότητά τους; Δε νομίζω! 1

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πλέκουν το εγκώμιο της Shakira και της J-Lo, ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς πλέκουν το εγκώμιο του καλοσχηματισμένου αψεγάδιαστου σώματός τους. Κατά τη γνώμη μας υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα τα οποία θα μπορούσε να θαυμάζει κανείς, ακόμη και αν είναι λιγότερο sexy.

Όχι δεν έχω τίποτα μα τίποτα εναντίον της Shakira και της Jennifer Lopez. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, το σόου που παρουσίασαν οι δυο τους σε απονομή βραβείων πριν λίγες μέρες ήταν όλα τα λεφτά! Θαυμάζω την ενέργειά τους, το ταλέντο τους και τη θετική αύρα που εκπέμπουν. Όλα αυτά μου αρέσουν πολύ. Εκείνο όμως που με χαλάει είναι οι ειδήσεις για τις δύο σταρ τις τελευταίες μέρες. Κατά κανόνα αναφέρεται πρώτα η ηλικία τους για να ακολουθήσει αμέσως μετά η απόλυτη αποθέωση επειδή μοιάζουν πολύ νεότερες απ’ ότι είναι και επειδή είναι εξαιρετικά καλογυμνασμένες για την ηλικία τους και επειδή καμία ρυτίδα δε στολίζει το πρόσωπό τους.

Shakira και Jennifer Lopez – Αξίζει να τις επευφημούμε για την αιώνια νεότητά τους; Δε νομίζω! 2

Η αιώνια νεότητα – πολύ μεγάλο λαχείο

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος θέτει ως στόχο να φαίνεται πολύ νεότερος απ’ όσο είναι και γιατί να περνάει όλο σχεδόν τον ελεύθερο χρόνο του στα γυμναστήρια. Προς θεού όχι ότι υπάρχει κάτι κακό σ’ αυτό, εξάλλου όλες οι προτιμήσεις είναι σεβαστές, όμως αξίζει πραγματικά τόσο μεγάλο θαυμασμό από τους άλλους το γεγονός ότι κάποιος ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την εικόνα του;;;  Τόσα χρήματα για την τέλεια περιποίηση, τον καλύτερο personal trainer και την τέλεια εμφάνιση;;; Έχω τις επιφυλάξεις μου… Κατά τη γνώμη μου είναι εξίσου άξιο να προσπαθεί κανείς στα 43 ή στα 50 του να μοιάζει 43 ή 50, γιατί απλά θεωρεί άλλα πράγματα πιο σημαντικά ή γιατί απλά δεν προικίστηκε από τη φύση με Shakira-Lopez γονίδια.

Τι είναι περισσότερο άξιο θαυμασμού

Προσωπικά θα επιθυμούσα πότε πότε κάποιο εξίσου ένθερμο ρεπορτάζ για την προσφορά εθελοντικής εργασίας ή για ανάδοχους γονείς ή για ανθρώπους που φροντίζουν τους υπερήλικες οικείους τους. Όμως δυστυχώς τέτοια θέματα δεν είναι τόσο sexy όσο η άφθαρτη από το χρόνο ομορφιά. Δεν εκνευρίζομαι στα σοβαρά με το όλο θέμα, δεν αξίζει τον κόπο εξάλλου. Ήθελα όμως έστω και μία φορά να το βγάλω από μέσα μου. Αντί να βλέπω τα αψεγάδιαστα οπίσθια της όποιας 50χρονης, προτιμώ να βλέπω καθημερινά κατορθώματα απλών ανθρώπων που ότι κάνουν το κάνουν με μεράκι και αγάπη. Γιατί αν τα δημοσιεύματα αναφερόταν πραγματικά σε κάτι αντίστοιχο, θα πανηγύριζα και εγώ με τις Shakira και J-Lo. Γιατί και οι δύο είναι πραγματικά πάρα πολύ καλές σ’ αυτό που κάνουν, δυστυχώς όμως η δημοσιότητα δεν εστιάζει σ’ αυτό και υποθέτω ότι και οι ίδιες κάποιες στιγμές μάλλον απογοητεύονται από τον λόγο που προκαλούν το ενδιαφέρον…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.