Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Ταινίες αγάπης για πάντα!

Ταινίες αγάπης για πάντα! 1

Τίποτα δεν είναι πιο συγκινητικό από μία ρομαντική ταινία αγάπης!

Ποπκόρν, ένα ώμος να ακουμπήσουμε και μία ρομαντική ιστορία αγάπης- τι καλύτερο; Με όποιο και αν τη δούμε, μία ταινία αγάπης μας συγκινεί και μας εμπνέει για καιρό. Δεν κάνουμε διακρίσεις, είτε κωμωδία ,δράμα ή χορευτική, όλες τους έχουν αυτό το κάτι! Και εννοείται ότι βλέποντας το ένα ρομαντικό love story δε ντρεπόμαστε να χύσουμε κανένα δάκρυ.

Γιατί μας συγκινούν τόσο;

Μα γιατί η αγάπη είναι αυτή που μας απασχολεί στη ζωή μας. Ταινίες, τραγούδια, βιβλία…. τα περισσότερα πραγματεύονται το ομορφότερο συναίσθημα του κόσμου. Ποια δεν έχει αγαπήσει και δεν έχει νιώσει ερωτική απογοήτευση; Στις ταινίες λοιπόν μοιραζόμαστε τη χαρά και τη στεναχώρια των πρωταγωνιστών, ονειρευόμαστε συχνά ότι ζούμε οι ίδιες έναν παρόμοιο έρωτα ή θυμόμαστε έναν παλιότερο δικό μας.

Ταινίες αγάπης για πάντα! 2

Μήπως οι χολυγουντιανές ταινίες διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα;

Ναι, το παραδεχόμαστε. Συνήθως ο ρομαντισμός των ταινιών δεν συνάδει πολύ με την καθημερινότητα και ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι βλέπουν συχνά ρομαντικές ταινίες έχουν μία μη ρεαλιστική προσδοκία από τις ερωτικές τους σχέσεις, γεγονός που μπορεί να τους δυσκολέψει την πραγματική ζωή. Κατά τη γνώμη μας δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, ας απολαμβάνουμε μία τιανία αγάπης αρκεί να θυμόμαστε ότι είναι απλά Hollywood.

Οι σταρς των ταινιών

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί έγιναν γνωστοί μέσα από ταινίες αγάπης. Σκεφτείτε τους Patrick Swayze, Leonardo Di Caprio, Hugh Grant, Ian Gosling, Keira Nightley, Julia Roberts κ.α., τα παραδείγματα ατελείωτα. Jackpot πάντως για μία πετυχημένη βραδιά γυναικών είναι σίγουρα ένας όμορφος πρωταγωνιστής, με τον οποίο κατά βάθος δε θα είχαμε μάλλον αντίρρηση να κάνουμε εξάσκηση στο κλασικό φιλί του φινάλε. Ας είμαστε ειλικρινείς, ποτέ δεν παραείμαστε μεγάλες για να θαυμάζουμε έναν κούκλο ηθοποιό του Hollywood.

Ταινίες αγάπης που αρέσουν και στους άνδρες

Αν θέλετε να πείσετε τον αγαπημένο σας για μία ταινία αγάπης δε χρειάζεται να περιλαμβάνει οπωσδήποτε σκηνές σεξ. Αρκεί να ξεχωρίζει λίγο από τα τετριμμένα. Ομολογουμένως οι γυναίκες είμαστε κάπως πιο ανεκτικές, ενώ οι άνδρες αντιδρούν συνήθως αλλεργικά στους πολύ κιτς και κλισέ έρωτες. Για να αρέσει σίγουρα θα πρέπει να μην είναι προβλέψιμη η εξέλιξη, ενώ κατά κανόνα οι χορευτικές ταινίες δύσκολα αρέσουν στο ισχυρό φύλο. Αν η γνώμη των άλλων μετράει για σας, ενημερώνουμε ότι καλύτερη ταινία αγάπης στην πλατφόρμα Internet Movie Data Base, που έχει βαθμολογηθεί από γυναίκες και άνδρες με 8,6 στα 10 θεωρείται η κλασική cult ταινία «Casablanca». Καλή ιδέα για την επόμενη βραδιά ταινίας με τον αγαπημένο σας!

Σινεμά ή σπίτι;

Μάλλον έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο κινηματογράφος έχει γίνει μία ακριβή διασκέδαση. Από την άλλη πάλι, πουθενά αλλού δεν μας κάνουν να ανατριχιάζουμε από συναίσθημα τόσο απόλυτα ο συνδυασμός εικόνας και ήχου της μεγάλης οθόνης. Ταινίες αγάπης λοιπόν στον κινηματογράφο; Τέλεια! Όποια πάλι θέλει να την απολαύσει στην άνεση του σπιτιού της δεν έχει παρά να καταφύγει σε ένα παραδοσιακό βιντεοκλάμπ ή να δει την αγαπημένη της ταινία on-line, όπου οι επιλογές είναι αμέτρητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.