Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Κρέμα ημέρας με φίλτρα UV – η σωστή προστασία για τον ήλιο την άνοιξη

Μετά την καραντίνα θα έχουμε ξεσυνηθίσει την παρέα με άλλους ανθρώπους όπως και η επιδερμίδα μας θα έχει ξεσυνηθίσει την έκθεση στον ήλιο. Και τα δύο για μεγάλο διάστημα μας λείπουν, αφού είμαστε κλεισμένες στα σπίτια μας για προστασία. Εκείνο που έχουν κοινό είναι η χαρά και η προσμονή που νιώθουμε και για τα δύο. Όλες επιθυμούμε να βρεθούμε με φίλους αλλά και μία βόλτα στον  ανοιξιάτικο ήλιο.

applying-lotion-on-face

Ενώ λοιπόν δικαίως δεν ανησυχούμε μήπως το διάστημα κοινωνικής απομόνωσης λόγω κορονοϊού έχουμε ξεχάσει πως θα κάνουμε μία όμορφη συζήτηση με άλλους ανθρώπους, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στη φροντίδα της επιδερμίδας μας όταν θα εκτίθεται μετά από τόσο μεγάλο διάστημα στην υπέρυθρη ακτινοβολία του ήλιου. Χρειάζεται ένα ήπιο και σταδιακό ξεκίνημα ώστε να προσαρμοστεί η επιδερμίδα μας στην αυξημένη έκθεση στον ήλιο μετά από μεγάλο διάστημα αποχής ή ελάχιστης έκθεσης σ’ αυτόν. Επομένως επιβάλλεται στην κρέμα ημέρας που χρησιμοποιούμε να υπάρχει ο κατάλληλος παράγοντας προστασίας από τον ήλιο.

Επιλέξτε κάποιο προϊόν που θα έχει τουλάχιστον δείκτη προστασίας 15 και θα ενυδατώνει επαρκώς την επιδερμίδα. Επίσης σημαντικό είναι να περιέχει στοιχεία που θα αναζωογονούν και θα εξουδετερώνουν τους βλαβερούς περιβαλλοντικούς ρύπους.  

Ως βάση πριν το make-up εφαρμόστε ένα προϊόν με δείκτη προστασίας που θα απορροφάται πλήρως, θα βοηθάει στην αιμάτωση και θα έχει ως αποτέλεσμα μία σφριγηλή και λεία επιδερμίδα.

Όσες δε συνηθίζουν να φορούν make-up  μπορούν να επιλέξουν μία κρέμα ημέρας με χρώμα και καλό δείκτη προστασίας από τον ήλιο. Θα φροντίσουν με αγάπη την επιδερμίδα τους και ταυτόχρονα χωρίς να αφιερώσουν πολύ χρόνο θα έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Οι γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα θα επιλέξουν κάποια κρέμα ημέρας με υψηλό δείκτη προστασίας ( προτείνεται δείκτης 30) που θα είναι εφάμιλλη μιας καλής αντηλιακής ενώ θα έχει πολύ πιο ανάλαφρη υφή.

Οι πιο ώριμες επιδερμίδες φυσικά θα αναζητήσουν κάποιο προϊόν που θα συνδυάζει την προστασία από τον ήλιο με αντιγηραντικές ιδιότητες. Έτσι, θα εξαφανιστούν μικρές ρυτίδες και η όψη κούρασης ενώ το αντηλιακό φίλτρο θα προλάβει την περαιτέρω φθορά από την υπέρυθρη ακτινοβολία. Εξάλλου, οι ιδιότητες τόνωσης  ειδικά στις γυναίκες με ώριμη επιδερμίδα θα φροντίσει να νιώσουν πιο νέες και λαμπερές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.