Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Το παρατηρήσατε; Ποια μόδα στα μαλλιά λανσάρει όλο το Hollywood

Το παρατηρήσατε; Ποια μόδα στα μαλλιά λανσάρει όλο το Hollywood 1

Οι σταρς του Hollywood κάνουν την αρχή στο κόκκινο χαλί των μεγάλων εκδηλώσεων με ένα συγκεκριμένο trend στα μαλλιά. Θα επικρατήσει άραγε; Καλή ερώτηση!

Ότι συμβαίνει στο Hollywood αργά ή γρήγορα φτάνει και στα μέρη μας, ακόμη και αν πρόκειται μόνο για κάποιο στιλ μαλλιών. Παρατηρήσαμε μία νέα τάση που η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε ποτέ να γίνει μόδα.

Εγκεκριμένο από το Hollywood: Τι φοράνε πλέον όλες

Στο κόκκινο χαλί αναπάντεχα πολλές διάσημες είχαν μία ευδιάκριτη πιο σκούρα ρίζα μαλλιών. Σχεδόν όλες όσες ξανοίγουν το χρώμα των μαλλιών τους  -με ανταύγειες, μπαλαγιάζ ή και πλήρη βαφή – άφησαν να φανεί στις ρίζες το φυσικό τους χρώμα. Νέα τάση; Υποθέτουμε πως ναι!

Όσες έχουν ξανθό μαλλί γνωρίζουν πόσο κουραστικό είναι να τρέχει κανείς στο κομμωτήριο να ανανεώνει τις ρίζες κάθε τρεις και δύο. Τι χαρά λοιπόν που τώρα δεν πρέπει να πηγαίνετε τόσο  συχνά… τουλάχιστον αν ακολουθήσετε το παράδειγμα των αστέρων του Hollywood. Για παράδειγμα η Charlize Theron στόλισε τις πιο σκούρες ρίζες της με ένα κόσμημα των Tiffanys. Οι ρίζες που φαίνονται είναι ένα look που υιοθέτησαν και άλλες , όπως η Dua Lupa ή και η Hailey Bieber.

teaser-1-1

Ποια είναι τα υπέρ;

Όποια υιοθετήσει τη μόδα αυτή, όχι μόνο γλιτώνει την επίσκεψη στο κομμωτήριο, αλλά αυτομάτως δημιουργεί μία πιο άνετη και cool εμφάνιση. Ακριβώς ότι δηλαδή επιθυμούμε όλες. ακόμη το φυσικό μας χρώμα φροντίζει για μία ισορροπία και αρμονία κάνοντας το ξανθό να μη φαντάζει «ξένο». Αν η ρίζα απέχει χρωματικά πολύ από το βαμμένο μαλλί μπορείτε βέβαια να το αντιμετωπίσετε με αν ενδιάμεσο χρώμα. συμβουλευτείτε απλά τον κομμωτή της εμπιστοσύνης σας, ο πιο εύκολος δρόμος όταν θέλετε μακροπρόθεσμα να επαναφέρετε τα μαλλιά σας στο φυσικό τους χρώμα.

Γενικά η νέα μόδα κινείται προς την κατεύθυνση «λιγότερος κόπος», όπως λένε αμερικανοί στιλίστες. Προτείνουν ως ορόσημο για τον προγραμματισμό νέου ραντεβού στο κομμωτήριο να θέτουμε το ελάχιστο όριο του ενός εκατοστού σκούρας ρίζας. Στο μεσοδιάστημα για μία όμορφη εμφάνιση μπορούμε να χρησιμοποιούμε σαμπουάν κατά του αποχρωματισμού  των ξανθών αποχρώσεων, γεγονός που δυστυχώς συμβαίνει αναγκαστικά στα ξανθά χρώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.