Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Πες μου πως κουμπώνεις το σουτιέν σου να σου πω ποια είσαι!

Πες μου πως κουμπώνεις το σουτιέν σου να σου πω ποια είσαι! 1

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται κάποια ειδικέ στη γλώσσα του σώματος. Λέτε η ψυχολογία το σουτιέν να λέει κάτι;;;

Κάποιες κουμπώνουν το κλείσιμο κάτω από το στήθος, μετά γυρίζουν το κούμπωμα στην πλάτη και τέλος περνάνε τις τιράντες στους ώμους. Άλλες πάλι φοράνε από μπροστά το σουτιέν ανοιχτό και το κουμπώνουν μετά πίσω στην πλάτη, ενώ κάποιες λίγες προτιμούν τα μπουστάκια που δεν ανοίγουν , δε πατάνε και φοριούνται πανεύκολα.

Λέτε πραγματικά η διαφορετική προσέγγιση του θέματος « φοράω το σουτιέν» να δείχνει κάτι για την προσωπικότητά μας; Η αμερικανίδα ειδικός στη γλώσσα του σώματος Patti Wood αυτό ισχυρίζεται και διακρίνει σχετικά τέσσερις διαφορετικούς τύπους προσωπικότητας. Εξηγεί ότι ακόμη και τετριμμένες καθημερινές κινήσεις όπως το κούμπωμα του σουτιέν φανερώνουν στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Μήπως αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στις παρακάτω περιγραφές;

bh-schliessen-c

Αυτή που κουμπώνει το σουτιέν στην πλάτη

Είναι αυτή που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί, που ακολουθεί τις παραδόσεις και αγαπάει τις συνήθειες. Μάλλον την πρώτη φορά που της έδειξε η μαμά της πώς να κουμπώνει το σουτιέν της το έδειξε με αυτόν τον τρόπο και έκτοτε τον ακολουθεί πιστά. Είναι η γυναίκα που της αρέσει αν έχει ανθρώπους γύρω της και να τους υποστηρίζει σε όλες τις περιστάσεις. Κάνει εύκολα φιλίες και την φοβίζουν οι αλλαγές.

Αυτή που κουμπώνει μπροστά και μετά γυρίζει γύρω γύρω το σουτιέν

Είναι η εκφραστική της παρέας, δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα της και καμαρώνει για τον εαυτό της. Δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι θέλει να την προσέχουν και να την εκτιμούν. Η επιλογές της σε σουτιέν είναι αμέτρητες, με προτίμηση στα έντονα χρώματα. Με τον τρόπο που φορά το σουτιέν σιγουρεύεται ότι όλα είναι στη θέση τους και τίποτα δε φαίνεται άσχημο.

Αυτή που αγοράζει μπροστινό κούμπωμα

Είναι μία δυναμική γυναίκα που δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Γι’ αυτό και δεν παιδεύεται με κουμπώματα των σουτιέν που είναι εκτός οπτικού πεδίου. Επιλέγει κούμπωμα μπροστά και  βιάζεται να ξεκινήσει τη μέρα της. Στα ψώνια αλλά και στη ζωή γενικότερα παίρνει έξυπνες και ψαγμένες αποφάσεις που δεν αμφισβητεί μετά. Είναι ο τύπος του αρχηγού που τα βάζει με τους πάντες.                            

Αυτή που φοράει το σουτιέν όπως ένα μπλουζάκι

Είναι ο τύπος που αναλύει τα πάντα και θέλει να τα προσεγγίζει με σιγουριά. Γι’ αυτό κλείνει μία φορά σωστά το σουτιέν της και το περνάει απλά πάνω από το κεφάλι κάθε πρωί. Της αρέσουν πολύ τα αθλητικά σουτιέν. Δεν της αρέσει αν βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και μάλλον το πρωί όταν ντύνεται προτιμά να μη την ενοχλούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.