Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Πρώτη φορά που κάνω μπότοξ: Θα εξαρτώμαι τώρα από τη βελόνα;

Πρώτη φορά που κάνω μπότοξ: Θα εξαρτώμαι τώρα από τη βελόνα; 1

Φυσικά και θα πρέπει κανείς να παραδέχεται την ηλικία του και αν είναι δυνατόν να καμαρώνει και για τις ρυτίδες του. Eάν όμως δεν μπορεί να συμβιβαστεί; Είναι τότε κατώτερος άνθρωπος; Η συγγραφέας μας προβληματίστηκε πολύ με τα παραπάνω ερωτήματα, αναρωτήθηκε αν η επίσκεψη στον γιατρό ομορφιάς θα την κάνει να νιώσει πιο ικανοποιημένη και μετά απλά το δοκίμασε. 

Τσίμπημα το τσίμπημα – σαν να σπάει κάτι όταν η βελόνα διαπερνά το δέρμα και βρίσκει κόκαλο. Είναι κάπως ενοχλητικό, όμως αντέχεται όταν πρόκειται για μέτωπο και την περιοχή των ματιών. Πιο επίπονο είναι όταν προσθέτεις υαλουρονικό στην ρινοπαριακή γραμμή. Μου έρχονται δάκρυα και σταγόνες ιδρώτα στο ήδη φουσκωμένο μου μέτωπο. Για μεγάλο διάστημα μόνο το σκεφτόμουν, έκανα έρευνα στο διαδίκτυο, αλλά δεν το τολμούσα. Μετά όμως υπερίσχυσε η περιέργεια. Την τελευταία ώθηση μου έδωσαν τα στοιχεία επικοινωνίας με έναν δερματολόγο έμπειρο στην εφαρμογή υαλουρονικού και μπότοξ που μου σύστησε ανεπιφύλακτα κάποια γνωστή. Μία τέτοια απόφαση βλέπεις έχει να κάνει κυρίως με το αίσθημα εμπιστοσύνης αφού ακούς και διαβάζεις διάφορα τερατώδη που έχουν συμβεί σε άλλους.

Και μετά; Προηγήθηκε μία ενημερωτική – συμβουλευτική συνάντηση σχετικά με τα προϊόντα που κυκλοφορούν και τους κινδύνους που ενέχει η όλη διαδικασία. Για να είμαι ειλικρινής ελάχιστα θυμάμαι απ’ όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση αυτή μιας και είχα πάει αποφασισμένη να προχωρήσω και ήθελα απλά να τελειώνω.

Νεοαποκτηθείσα φρεσκάδα ή χείλη βατράχου;

Πρώτη φορά που κάνω μπότοξ: Θα εξαρτώμαι τώρα από τη βελόνα; 2

Επιτέλους τελείωσε. Το βράδυ νιώθω εξαντλημένη γιατί οφείλω να ομολογήσω εκ των υστέρων ότι ένιωθα λίγο φοβισμένη και είχα υπερένταση. Και το πρόσωπό μου; Είναι πολύ τεντωμένο. Τις επόμενες μέρες κοιτάζω συχνά στον καθρέφτη και σκέφτομαι: Μοιάζω τώρα νεότερη κατά δέκα χρόνια; Μετά από μία εβδομάδα το μέτωπο είναι αρκετά σφριγηλό και γύρω από τα χείλη υπάρχουν κάποιες μελανιές. Τα φρύδια και τα βλέφαρα πιέζουν λίγο τα μάτια όμως ευτυχώς μετά από μερικές μέρες περνάει και αυτό. Αυτό που μένει μακροπρόθεσμα είναι το αίσθημα τραβήγματος σε μέτωπο και γύρω από τα μάτια, όμως το συνηθίζω εύκολα. Παρά τις φήμες οι εκφράσεις του προσώπου μου φαίνονται φυσιολογικές αν και εγώ τις νιώθω σαφώς λιγότερο. Περίεργο;;

Και τι λέει ο περίγυρος; Ο άντρας μου λέει δεν βλέπει καμία τρομερή διαφορά κατά περίεργο τρόπο όμως πάντα αναγνωρίζει ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια… Οι φίλες μου στην πρώτη μας συνάντηση λένε ότι φαίνομαι πιο φρέσκια.. και τις κερνάω ποτάκι. Η χαζή η κόρη μου ψοφάει στο γέλιο και με πειράζει λέγοντας ότι μοιάζω με βάτραχο. Η νύφη μου τονίζει ότι οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια μου είναι λιγότερες.. τελικά έχει καλό γούστο ο γιός μου!

Και τι λέω η ίδια; Σίγουρα δεν είναι ότι πιο εύκολο να κάνεις μία τέτοιου είδους θεραπεία και αναρωτιέμαι αν τώρα θα εξαρτώμαι από αυτή τη βελονίτσα. Δεν το ξέρω ακόμη … ο καιρός θα δείξει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.