Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

3 Περιποιήσεις που μπορείτε να κάνετε εν ώρα εργασίας

3 Περιποιήσεις που μπορείτε να κάνετε εν ώρα εργασίας 1

Η περιποίηση μας κοστίζει χρόνο; Ναι, φυσικά! Για το λόγο αυτό, τη συνδυάζουμε με τη δουλειά μας στο γραφείο, δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες!

Ο χρόνος είναι χρήμα και συνήθως έχουμε έλλειψη και των δύο. Γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιούμε κάθε λεπτό  για να είμαστε αποτελεσματικές. Σε πάααρα πολλές από μας δυστυχώς η περιποίηση δεν καταλαμβάνει υψηλή θέση στις προτεραιότητές μας, ενώ θα μπορούσε να είναι τόσο εύκολο. Τα ακόλουθα τρία πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα στο γραφείο χωρίς να διακόψουμε τη δουλειά μας.

3 Περιποιήσεις που μπορείτε να κάνετε εν ώρα εργασίας 2

1. Μάσκα χεριών

Πλύσιμο χεριών, αντισηπτικά, ξηρός αέρας λόγω θέρμανσης. Συχνά τα χέρια μας αποκαλύπτουν την πικρή αλήθεια, όσο και αν βάζουμε κρέμα. Στα πολύ ξηρά χέρια συνήθως το μόνο που βοηθάει είναι μία μάσκα χεριών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία πλούσια κρέμα ή μάσκα χεριών της επιλογής σας και βαμβακερά γάντια που απλά θα φορέσετε πάνω από το πλούσιο στρώμα κρέμας που θα εφαρμόσετε και θα συνεχίσετε τη δουλειά σας. Μετά από 1-2 ώρες, τα χέρια σας θα είναι απαλά σαν μωρού. Υπόσχεση!

2. Να προσφέρουμε μανικιούρ;

Όλες γνωρίζουμε τον μπελά με το βερνίκι νυχιών που προσπαθούμε να βάλουμε λίγο πριν κοιμηθούμε. Δεν προλαβαίνουμε να τελειώσουμε με την εφαρμογή του και αμέσως εμφανίζεται η πρώτη γρατζουνιά. Και ακόμη όταν προλάβουμε να φτάσουμε στο κρεβάτι χωρίς καταστροφές, το πρωί το μισό πάπλωμα είναι κολλημένο πάνω στα νύχια μας… Πολύ κόπος χωρίς αποτέλεσμα… από εδώ και στο εξής θα βάφουμε τα νύχια μας μόνο στο γραφείο, γιατί στη δουλειά γραφείου, την ώρα που πληκτρολογούμε, τα νύχια μας δεν έρχονται σε επαφή με κάτι, οπότε σίγουρα προλαβαίνουν να στεγνώσουν καλά. ακόμη και για το τελικό φινίρισμα με το γυαλιστικό σίγουρα θα βρείτε χρόνο να το στεγνώσετε κάποια στιγμή.  Προγραμματίστε λοιπόν τη δακτυλογράφηση για μετά το μεσημεριανό διάλλειμα, στο οποίο θα εφαρμόσετε και το βερνίκι!

3. Μάσκα χειλιών

Τίποτα δεν είναι πιο άσχημο από τα στεγνά, σκισμένα χείλη. Εδώ δεν αρκεί πλέον το ενυδατικό στικ, επιβάλλεται μία μάσκα. Ευτυχώς πλέον υπάρχουν μάσκες χειλιών που τοποθετούνται σαν πανάκι. Συνήθως είναι από σιλικόνη και δε φαίνονται πολύ, οπότε για 10-15 λεπτά που πρέπει να μείνουν στα χείλη δεν δημιουργείται πρόβλημα. ένα ακόμη πλεονέκτημά τους είναι ότι δεν χρειάζεται να τις ξεπλένετε, οπότε ούτε καν πρέπι να σηκωθείτε από τη θέση σας.

Εννοείται ότι όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε αναπαυτικά στον καναπέ του σπιτιού σας ή στη διάρκεια μιας πτήσης κτλ, όμως εντάσσοντας τα στη ρουτίνα της δουλειάς, έχουμε την αίσθηση ότι αξιοποιούμε διπλά το χρόνο και είμαστε πιο αποδοτικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.