Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Online αγορές την εποχή του κορονοϊού – Τι θα ήταν καλό να προσέχουμε

Online-Shopping

Η κρίση του κορονοϊού μετέφερε τις βόλτες μας για αγορές στο εικονικό περιβάλλον του διαδικτύου. Αλλά και εκεί ακόμη προς το παρόν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Tι ακριβώς θα μάθεις αμέσως παρακάτω.

1. Ψάξε για προσφορές

Οι επιχειρήσεις γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή την περίοδο ακόμη περισσότεροι ενδιαφερόμενοι περιηγούνται στα online καταστήματά τους. Επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή για δελεαστικές προσφορές και εκπτώσεις που προσφέρουν και που μπορείς να εκμεταλλευτείς αν ψάξεις με υπομονή.

2. Απόφυγε τις αγορές από βαρεμάρα

Προσπάθησε να αντισταθείς στην τάση να γεμίζεις το εικονικό σου καλάθι αγορών από την άνεση του καναπέ σου κάθε βράδυ μόνο και μόνο για να σκοτώσεις την  ώρα. Ακόμη και αν αυτό είναι αρκετά δύσκολο πολλές φορές δεν είναι καλός τρόπος για να αποφύγεις την ανία….

bestshopsonline

3. Προτίμησε τις τοπικές αγορές

Πολλά καταστήματα που έκλεισαν λόγω της κρίσης του κορονοϊού αντέδρασαν γρήγορα και δημιούργησαν e-shop, αν δεν είχαν ήδη, για να πωλούν τα προϊόντα τους. Στήριξε την ύπαρξη αυτών των καταστημάτων και κάνε παραγγελίες από βιβλιοπωλεία, μπουτίκ και λοιπά καταστήματα της περιοχής σου.

4. Ασφαλής παραλαβή

Ο μεταφορέας ούτε στο όνειρό του δεν έχει την επιλογή του home office, γι’ αυτό προσπάθησε να διευκολύνεις όσο το δυνατόν τη δουλειά του. Κράτα τις δέουσες αποστάσεις και ζήτησε να σου αφήσει το δέμα έξω από την πόρτα για να προφυλαχθείτε και οι δύο από την κοντινή επαφή. Μετά την κρίση θα βρεις ευκαιρία να τον ευχαριστήσεις προσωπικά για τον κόπο το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *