Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Η μόνη συνήθεια περιποίησης που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα

amin-rokhide-e5a8TlCzV10-unsplash

Υπάρχει άραγε πάντα επίκαιρη μόδα στην περιποίηση; Διάσημοι γκουρού της περιποίησης σε σχετικές ερωτήσεις που τους γίνονται κατά καιρούς σε συνεντεύξεις απαντούν και για να είμαστε ειλικρινείς η γενικότερη απόψή τους δε μας εκπλήσσει.

Θυμάστε τις τάσεις σε μακιγιάζ και περιποίηση τη δεκαετία του 90;  Στρασάκια στο πρόσωπο, πολύχρωμες τούφες στα μαλλιά και μπλε μολύβι ματιών. Μη γελάτε! Σας ανακοινώνουμε από τώρα ότι αργά ή γρήγορα όλα αυτά θα είναι ξανά μόδα. Κοντά όμως σε όλες αυτές τις επαναλαμβανόμενες όμως περαστικές μόδες υπάρχουν πράγματα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, φοριούνται παντού και πάντα. Ποια είναι αυτά σας το αποκαλύπτουμε αμέσως παρακάτω.

Η αιώνια λατρεμένη beauty μόδα

andyone-lgODpII88DE-unsplash

Σκεφτείτε ποια πράγματα έχετε ουσιαστικά πάντα μαζί σας και ανάμεσα σ’ αυτά σίγουρα είναι και ένα κραγιόν. Ε, αυτή είναι η μόδα που πάντα φοριούνταν και πάντα θα φοριέται.

Πιστεύουν λοιπόν ακράδαντα οι ειδικοί του μακιγιάζ στη δύναμη του κραγιόν και ειδικότερα σ’ αυτό με κρεμώδη υφή που μπορεί κάθε γυναίκα να εφαρμόσει ακόμη και χωρίς καθρέφτη.

Κοντά σε όλες πρόσκαιρες τάσεις όπως ματ χείλη, υγρά κραγιόν, κραγιόν σε μορφή στυλό, τα κρεμώδη κραγιόν είναι αυτά που διαχρονικά κρατούν τη θέση τους στις πρώτες προτιμήσεις μας και δεν τα εγκαταλείπουμε ποτέ. Φυσικά και υπάρχουν περίοδοι που δεν τους δίνουμε την πρέπουσα σημασία, στο τέλος όμως πάντα τα επανεμφανίζουμε από το συρτάρι. Ειδικά όσες δε φορούν συχνά κραγιόν δεν είναι συνηθισμένες να ελέγχουν κάθε δύο ώρες αν το υγρό glossy κραγιόν έχει πασαλειφτεί ή αν το κραγιόν διαρκείας έχει ξεραθεί αντι-αισθητικά πάνω στα χείλη.

Τα κρεμώδη κραγιόν δεν έχουν μεγάλη διάρκεια, φεύγουν όμως ομοιόμορφα από τα χείλη. Πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι δε χρειάζεται να ανησυχούμε ότι το κραγιόν θα φαίνεται περίεργο ή μουτζουρωμένο αφού φάμε ή πιούμε κάτι. Εκτός αυτού, όπως είπαμε, η υφή του επιτρέπει να το ανανεώσουμε εύκολα και παντού.

Σίγουρο συμπέρασμα είναι ότι η εμφάνιση με κρεμώδη κραγιόν στα χείλη δε θα είναι ποτέ ντεμοντέ και συμβουλή μας προς όλες τις γυναίκες να έχουν ένα τέτοιο κραγιόν μαζί τους όπου και αν πάνε. Θυμηθείτε στο σπίτι τουλάχιστον να βάλετε και μολύβι χειλιών που θα βοηθήσει τα κρεμώδη κραγιόν να κρατήσουν περισσότερη ώρα στα χείλη σας και θα δυναμώσουν την ένταση του χρώματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.