Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Χωρίστρα στο πλάι ή στη μέση; Τι σας ταιριάζει

Χωρίστρα στο πλάι ή στη μέση; Τι σας ταιριάζει 1

Το πόσο σημαντική είναι η επιλογή της χωρίστρας μας αποδεικνύουν οι διάσημοι με τις επιλογές τους. Τι μαθαίνουμε από αυτούς; Πως η σωστή χωρίστρα μας δείχνει πιο νέες και με πιο λεπτό πρόσωπο.

Χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι;

Η θέση της χωρίστρας μπορεί να αλλάξει πολύ ένα πρόσωπο, αφού πολύ σημαντικό είναι ακόμη και το σημείο από το οποίο ξεκινάει η χωρίστρα. Μία χωρίστρα πολύ στο πλάι κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται πολύ διαφορετικό απ’ ότι αν ήταν λίγο πιο προς το κέντρο. Απλά δοκιμάστε το μπροστά στον καθρέφτη.

Κομμώσεις με χωρίστρα στη μέση. Πιάστε τη χτένα!

Οι κομμώσεις με χωρίστρα στη μέση κάθε άλλο παρά συντηρητικές είναι. Είναι μάλιστα τόσο όμορφες που θα θέλαμε όλες να πιάσουμε τη χτένα και να φτιάξουμε τη χωρίστρα μας στη μέση. Εκείνο που καταφέρνει η χωρίστρα στη μέση είναι να δίνει ωραία φόρμα στην άγρια χαίτη, να δίνει μία μίνιμαλ όψη στα ίσια μαλλιά, να αναδεικνύει τέλεια το sleek look, να δίνει νέο ορισμό στο ασύμμετρο καρέ και ακόμη επιτυγχάνει κάτι που διαφορετικά το πετυχαίνει μόνο το contouring: τονίζει τα μήλα και δίνει στα μάτια και στο πρόσωπο καθαρότητα και συμμετρία, ανεξάρτητα από τις τρέχουσες τάσεις στην κόμμωση.

Μοδάτες κομμώσεις με χωρίστρα στη μέση

Διασημότητες όπως η Sarah Jessica Parker, η Jennifer Aniston και η Heidi Klum επιμένουν στη χωρίστρα στη μέση γιατί δίνει κίνηση στα μακριά φυλαριστά μαλλιά τους. Όμως και μία χαμηλή κοτσίδα είναι ωραία όταν χωρίζουμε τα μαλλιά μας ακριβώς στη μέση. Τα πιασμένα ψηλά μαλλιά με σινιόν ή μπανάνα με χωρίστρα στη μέση είναι πολύ glamourous, ειδικά αν ξεφεύγουν ατημέλητα μερικές τούφες μαλλιών στο πλάι. Σε όσες αρέσουν οι ατημέλητες κομμώσεις τύπου παραλίας ή χίπις προτείνουμε επίσης να δοκιμάσει τη χωρίστρα στη μέση. Ακόμη και με φράντζα η χωρίστρα στη μέση μπορεί να δέσει. Μακριά, μεσαίου μήκους ή ως τον ώμο; Μόλις τα μαλλιά αποκτούν λίγη κίνηση η χωρίστρα στη μέση ταιριάζει. Μόνο στα κοντά κουρέματα θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτική.

Σε ποιες ταιριάζει η χωρίστρα στη μέση;

Το να σας ταιριάζει η χωρίστρα στη μέση εξαρτάται από το σχήμα του προσώπου σας. Ένα στρόγγυλο πρόσωπο τονίζεται πολύ από τη χωρίστρα στη μέση και καλό είναι να προτιμάτε μία στο πλάι. Και ένα μακρύ πρόσωπο μπορεί να φαίνεται ακόμη πιο μακρύ με χωρίστρα στη μέση. Όποια έχει οβάλ πρόσωπο, σε σχήμα καρδιάς ή πρόσωπο με γωνίες μπορεί άνετα να δοκιμάσει τη χωρίστρα στη μέση. Στα γωνιώδη πρόσωπα η χωρίστρα στη μέση κολακεύει πολύ όταν επιλέγετε μπούκλες για τα μαλλιά σας.

Πως θα χτενίσετε μία κόμμωση με χωρίστρα στη μέση;

Έχουμε τέλειες προτάσεις για τα χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση. Ισιώστε τα ή ανακατέψτε τα να δείχνουν άγρια, κάντε μεγάλες μπούκλες ή κυματιστά μαλλιά  με το σίδερο – με τη χωρίστρα στη μέση κάθε προσπάθεια προκαλεί ενθουσιασμό καθώς είναι μία πολυμορφική επιλογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.