Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Οδηγίες για την καραντίνα: Πως θα κόψετε μόνες τη φράντζα σας

Οδηγίες για την καραντίνα: Πως θα κόψετε μόνες τη φράντζα σας 1

Υπό καθεστώς καραντίνας έχουν αυξηθεί τα πειράματα εντός του χώρου του μπάνιου, αφού δεν μπορούμε να επισκεφτούμε επαγγελματίες για τις αναγκαίες περιποιήσεις μας. Έτσι, αναγκαστικά βάζουμε μόνες μας χέρι σε φρύδια, νύχια και φράντζα. Ειδικά για τη φράντζα δεν έχουμε πολλές επιλογές, είτε θα ποντάρουμε στο French Fringe χτενίζοντας τη μακριά φράντζα στο πλάι με χωρίστρα στη μέση. Η άλλη επιλογή είναι να πιάσουμε μόνες μας το ψαλίδι και να φρεσκάρουμε τη φράντζα μας, αφού αν και κλεισμένες μέσα στο σπίτι, θέλουμε να είμαστε ευπαρουσίαστες έστω και αν μας βλέπουν μόνο μέσω κάμερας. Ευτυχώς για την εν λόγω κομμωτική διαδικασία δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο από λίγη τόλμη, τα σωστά σύνεργα και οδηγίες βήμα-βήμα και έτσι εύκολα θα δώσουμε ωραία φόρμα στη φράντζα μας.

Προετοιμασία: Τι να προσέξετε αν σκοπεύετε να κόψετε μόνες τη φράντζα σας

Εννοείται ότι στο σπίτι κατά κανόνα δεν έχουμε τα επαγγελματικά προϊόντα που έχουν συνηθίσει τα μαλλιά μας στα κομμωτήρια, ωστόσο συνιστάται ένα ελάχιστο σε εργαλεία για να κόψουμε σωστά τη φράντζα. Για παράδειγμα έχουμε όλες μία χτένα και ένα καλό ψαλίδι στο σπίτι για να κόψουμε με ακρίβεια. Επίσης είναι καλύτερα να κόβουμε τα μαλλιά μας στεγνά, γιατί αν τα κόψουμε βρεγμένα, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο κοντό και θα βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Μία μικρή συμβουλή: Την περίοδο της καραντίνας είναι καλά να μη παίρνουμε περιττά ρίσκα και να φρεσκάρουμε μόνο μία υπάρχουσα φράντζα που έχει μακρύνει. Οι απόπειρες για  μία νέα φράντζα που δεν προϋπήρχε μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα λάθη και δεν υπάρχει και διαθέσιμος επαγγελματίας να τα διορθώσει…

Οδηγίες βήμα- βήμα: Πως θα κόψετε τη φράντζα σας στην καραντίνα

Οδηγίες για την καραντίνα: Πως θα κόψετε μόνες τη φράντζα σας 2
  1. Ξεχωρίστε με προσοχή τα μακριά μαλλιά από τη φράντζα και πιάστε τα αλογοουρά ή στερεώστε τα με τσιμπιδάκια
  2. Χτενίστε τώρα τη φράντζα ομοιόμορφα προς τα κάτω ώστε να μπορέσετε να την κόψετε στο επόμενο βήμα
  3. Πιάστε το ψαλίδι και ακουμπήστε το με ελαφριά κλήση προς τις μύτες των μαλλιών . Πιάστε μία τούφα μεταξύ δείκτη και μέσου και κόψτε αρχικά με μήκος λίγο πιο μακριά απ’ ότι θα θέλατε, ώστε να προσεγγίσετε σταδιακά και με προσοχή το επιθυμητό μήκος.
  4. Επαναλάβετε τώρα την ίδια διαδικασία και με τις υπόλοιπες τούφες που έχετε χωρίσει μέχρι να έχετε κοντύνει όλη τη φράντζα. Θυμηθείτε ότι η φράντζα επιτρέπεται να ακουμπάει πάνω στα φρύδια και μάλιστα προσθέτει στιλ στην εμφάνιση.
  5. Σε όποια αρέσει ένα αρμονικό δέσιμο με τα υπόλοιπα μαλλιά  μπορεί να αφήσει τις εξωτερικές άκρες της φράντζας λίγο πιο μακριές, ώστε να μοιάζουν φυλλαριστά και το όλο αποτέλεσμα να αγκαλιάζει πιο μαλακά το πρόσωπο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.