Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Δεν είσαι ταμπού. Εσύ είσαι δυνατή!

Εξάρτηση, ατεκνία, εξωσυζυγικές σχέσεις…. Υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία δε γίνεται αρκετή συζήτηση. Λόγω περιττής ντροπής ή εξαιτίας του φόβου ότι θα γίνουμε δακτυλοδεικτούμενες. σήμερα, την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας σπάμε όλα τα ταμπού  και αφήνουμεκάποιες γυναίκες να πουν τη δική τους ιστορία.

Δεν επιτρέπεται αυτό, δεν επιτρέπεται εκείνο. Αυτό είναι λάθος, αλλά και εκείνο επίσης. Δεν επιτρέπεται να είσαι άρρωστη, να έχεις ψεγάδια, να παραδίνεσαι στην εξάρτησή σου. Απαγορεύεται επίσης να έχεις εξωσυζυγική σχέση, να σπάσεις την καθιερωμένη εικόνα της τέλειας οικογένειας, να είσαι εύπιστη, κτλ, κτλ, κτλ…. Στην ουσία δεν υπάρχει τρόπος να ζει κανείς «σωστά», συμφωνείτε;

Δεν είσαι ταμπού. Εσύ είσαι δυνατή! 1

Έμεις οι άνθρωποι, έχουμε όλοι ένα κοινό χαρακτηριστικό, δεν είμαστε τέλειοι. Ή τουλάχιστον αυτό είναι που θέλει η κοινωνία να πιστεύουμε, όταν δεν ταιριάζουμε στα καθιερωμένα καλούπια. Περιέργως όμως ξεχνάμε ότι ενυπάρχει στην ανθρώπινη φύση η επιθυμία να ξεχωρίζουμε από τη μάζα, να επιλέγουμε καινούριους δρόμους, να αντιμετωπίζουμε επιτυχώς προβλήματα. Δυστυχώς όμως μιλάμε πολύ λίγο για καταστάσεις προσωπικών κρίσεων και τη διαφορετικότητά μας, για τα όσα νιώθουμε και το τι μας προκαλούν.

Γι’ αυτό το λόγο φέτος αφιερώνουμε τη γιορτή της γυναίκας στο σύνθημα «Δεν είσαι ταμπού» και αφήνουμε κάποιες γυναίκες να πουν την ιστορία τους. Για να εμπνεύσουν και άλλες, να τις εμψυχώσουν και να δείξουν ότι κατά κάποιον τρόπο –ευτυχώς– καμιά μας δεν είναι τέλεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.