Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Κοινωνική απόσταση – Κι όμως υπάρχουν τρόποι να νιώσουμε κοντά με τους αγαπημένους μας

Κοινωνική απόσταση – Κι όμως υπάρχουν τρόποι να νιώσουμε κοντά με τους αγαπημένους μας 1

Κοινωνική απόσταση, η προσπάθεια δηλαδή να μην ερχόμαστε κατά το δυνατόν σε επαφή με άλλους ανθρώπους είναι το ζητούμενο των ημερών. Σας δίνουμε οκτώ ιδέες για να μη χαθείτε με φίλους και γνωστούς!

Όταν τη ζωή μας καθορίζει ένας πολύμεταδοτικός ιός και απειλούνται ανθρώπινες ζωές ο σημαντικότερος κανόνας είναι να περιορίσουμε τις επαφές μας στις απολύτως απαραίτητες. Πρακτικά σημαίνει ότι δε βρισκόμαστε με φίλους και την ευρύτερη οικογένεια και κόβουμε  κοινωνικές δραστηριότητες πάσης φύσεως για το κοινό καλό. Σας μοιάζει με μοναξιά και απομόνωση όλο αυτό; Δεν θα έπρεπε! Υπάρχουν ιδέες για να είστε κοντά με τους αγαπημένους σας ακόμη κι όταν σας χωρίζει η απόσταση.

Κοινωνική απόσταση – Κι όμως υπάρχουν τρόποι να νιώσουμε κοντά με τους αγαπημένους μας 2

8 ιδέες για να βρίσκεστε κοντά

  1. Επικοινωνήστε! Με WhatsApp, Skype, Facetime κτλ, με το παλιό καλό τηλέφωνο, υπάρχουν τόσοι τρόποι, όχι μόνο να μιλάτε αλλά και να βλέπεστε κιόλας!
  2. Movienight: Δείτε την ίδια βραδιά την ίδια ταινία. Ακόμη και να δε τη δείτε πραγματικά μαζί, μπορείτε να ανταλλάξετε γνώμες γι’ αυτήν!
  3. Αθλητισμός: Μπορεί η συνάντηση στο γυμναστήριο ή το χορό να μην είναι εφικτή, κανονίστε όμως ένα κοινό πρόγραμμα που θα παρακινεί όλες να το ακολουθήσουν και θα σας φτιάξει τη διάθεση αν επικοινωνείτε ταυτόχρονα.
  4. Κοινοί στόχοι: Αξιοποιήστε το χρόνο που περνάτε στο σπίτι για να μάθετε κάτι καινούριο, μια ξένη γλώσσα, ιστορία, πλέξιμο… Κατά κανόνα η κοινή προσπάθεια αποδίδει περισσότερο, οπότε αλληλοελεγχθείτε, αλληλοβοηθηθείτε. Η ανατροφοδότηση λειτουργεί ως κίνητρο!
  5. Φάτε παρέα: Στρώστε και οι δύο όμορφα το τραπέζι, συνδεθείτε με βιντεοκλήση και απολαύστε το γεύμα σας… το καλό είναι ότι δεν θα κινδυνεύετε να σας κλέψουν τίποτα από το πιάτο σας!!!
  6. Εκπλήξεις: Διαβάζετε ένα ωραίο βιβλίο. Παραγγείλτε το on-line με παράδοση στη διεύθυνση της φίλης σας. Για να κάνετε μία έκπληξη εξάλλου δε χρειάζεται αν φιληθείτε και στα χείλη….
  7. Συμμετοχή σε διαδικτυακές προσπάθειες: Μπορείτε να ανταλλάξετε εμπειρίες και συναισθήματα σε πλατφόρμες, να συμμετέχετε σε διαδικτυακές διαμαρτυρίες, να οργανώσετε «event» τύπου συναυλίας στο μπαλκόνι…. και τόσα πολλά ακόμη!
  8. Παλιές φιλίες: Όλες έχουμε φίλους που τους σκεφτόμαστε συχνά αλλά επικοινωνούμε μαζί τους σπάνια. Τώρα είναι ευκαιρία να αναθερμάνουμε τις σχέσεις μας αφού έχουμε χρόνο και αφορμή να επικοινωνήσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *